foto_top
foto_locatie
adres

Interieur en exterieur

Natuursteen is een prachtig materiaal om toe te passen en een genot om mee te werken. Het is bovendien duurzaam, stijlvol en uniek. Aan deze eigenschappen kan geen enkel materiaal tippen. Graniet, marmer, leisteen, kwartsiet, de mogelijkheden in natuursteen zijn eindeloos. Het geven van een eerlijk advies omtrent de toe te passen materialen is voor Steenhouwerij Fransen van groot belang. Alleen dan kan een natuursteen product jarenlang tot volle tevredenheid gebruikt worden. Naast het adviseren van onze klanten staan wij in Friesland en heel Noord Nederland bekend om onze perfecte bewerking (in eigen werkplaats) en vakkundige montage.

Onderstaand tonen wij een aantal mogelijke toepassingen in natuursteen. Op onze website vind u alleen foto's van werken die wij zelf hebben uitgevoerd. Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen (per telefoon, per e-mail of via het contactformulier).

 

Vloeren / terrassen / wandbekleding

Een natuursteen vloer of terras is uniek, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Het resultaat valt en staat echter met een gedegen advies en het vakmanschap van de tegelzetter. In onze showroom tonen wij u graag een selectie van de beste materialen en adviseren u omtrent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Meer voorbeelden

Aanrechtbladen

Een granieten aanrechtblad is de 'finishing touch' van uw keuken. Mits het werkblad met liefde is vervaardigd en wordt geplaatst door vakmensen, zult u er vele jaren van kunnen genieten. Voor het bekijken van een aantal van de meestgebruikte en bijzondere materialen nodigen wij u uit om naar onze showroom te komen.

Meer voorbeelden

Badkamerbekleding / wastafelbladen 

In een luxe, behaaglijke en onderhoudsvriendelijke badkamer mag natuursteen niet ontbreken. Natuursteen vloertegels, wandtegels, wastafels, douchebakken en badomrandingen geven uw badkamer stijl en klasse. Door een eerlijk advies zult u jarenlang plezier beleven van de gekozen materialen.

Meer voorbeelden

Vensterbanken

Het toepassen van natuursteen vensterbanken is een duurzame oplossing en werkt bovendien waardevermeer-derend. Ze zorgen voor een prachtige afwerking van uw woning of (bedrijfs)pand. En er zijn vele mogelijkheden. Vraagt u gerust eens naar de toe te passen materialen in onze uitgebreide showroom.

Meer voorbeelden

 

 

Dorpels

Voor een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvrije toepassing is een natuursteen dorpel gewoonweg de enige juiste oplossing. Het materiaal is onverwoestbaar, heeft een natuurlijke uitstraling en is in vrijwel alle formaten en modellen leverbaar. Met name Belgisch Hardsteen is een aanrader, zowel qua prijs als kwaliteit en uitstraling.

Meer voorbeelden

Haardbekleding / schouwen

Natuursteen is een uitstekende keuze in combinatie met een (gas)kachel of open haard. Het is doorgaans hittebestendig en heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Modern, bourgondisch, voor elke inrichting en situatie is bij Steenhouwerij Fransen een passend materiaal te vinden. Vraagt u onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Meer voorbeelden

 
 

Gevelbekleding / borstweringen

Door het toepassen van natuursteen kan de uitstraling van een pand of woning grondig worden opgewaardeerd. Granieten gevelbekleding geeft een bedrijfspand een luxe uitstraling. Een Belgisch Hardsteen borstwering geeft een woning een authentiek en robuust karakter. Voor elk pand is een passende bekleding te vinden.

Meer voorbeelden

Overige toepassingen

  • Muurafdekkers
  • Sokkels
  • Naamborden
  • Eerste stenen
  • Brievenbussen
  • Onderhoudsmiddelen
  • Onderhouden en restaureren van vloeren

Meer voorbeelden

 

     
     

 

balk
top
keurmerk_2
facebook
Linkedin