Aanrechtbladen Er gaat niets boven een duurzaam en natuurlijk werkblad

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

LET OP! I.v.m. een bedrijfsexcursie zijn wij do. 18 en vr. 19 april gesloten.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Aanrechtbladen van natuursteen

Een natuursteen aanrechtblad is de blikvanger van elke keuken. Traditioneel wordt graniet vaak als werkblad gebruikt, maar ook Belgisch Hardsteen en wit marmer hebben een prachtige uitstraling en worden regelmatig toegepast. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen van de diverse materialen. Ook voor een mooie bijpassende spoelbak kunt u bij ons terecht!

Maatwerk

In de basis is elke plaat natuursteen uniek. Het is een natuurproduct dat altijd enigszins kan verschillen qua kleur en structuur. Bij de ene soort is hier eerder sprake van dan bij de andere. Als u dat wenst kunt u de natuursteen platen bekijken voordat de bladen daadwerkelijk geproduceerd worden. Bij ons doet u rechtstreeks zaken met de producent van uw aanrechtblad. Dat levert u niet alleen een aardig prijsvoordeel op, maar heeft ook als voordeel dat u mogelijke details en bijzonderheden direct met ons kunt afstemmen. Wij leveren altijd maatwerk!

Het beste plaatmateriaal

Wij selecteren voor u het beste plaatmateriaal, produceren het blad in onze eigen werkplaats en monteren het werkblad in uw keuken. Desgewenst meten wij het werkblad tevens voor u in. Neemt u gerust eens een kijkje in onze toonzaal, en laat u adviseren over de vele mogelijkheden!

Deel deze pagina