Wastafelbladen & waskommen Een blikvanger in uw badkamer

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

LET OP! I.v.m. een bedrijfsexcursie zijn wij do. 18 en vr. 19 april gesloten.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Wastafelbladen en waskommen van natuursteen

Uw badkamer is bij uitstek de plek waar u kunt ontspannen. Door gebruik te maken van verfijnde materialen creƫert u een luxe sfeer waarin u graag tijd doorbrengt en tot rust komt. Zowel in materiaalkeuze als in vorm en afwerking zijn veel variaties mogelijk. Voor elke stijl hebben wij een passende oplossing! Natuurlijk richt u de badkamer voor uzelf in, marmer en graniet verhogen echter tegelijkertijd de waarde van uw badkamer en dus van uw gehele woning.

Design, landelijk of functioneel

Graag ontwerpen wij samen met u het perfecte wastafelblad, dat naadloos aansluit op uw wensen en een prachtig geheel vormt met de rest van uw badkamer. Of u nu kiest voor design, landelijk of functioneel; wij garanderen u een wastafel die een parel in uw badkamer is.

Korte levertijden

Onze vakmensen produceren uw wastafelblad op maat in onze eigen werkplaats. Dankzij onze ruime voorraad plaatmateriaal kunnen wij korte levertijden hanteren. Wij proberen altijd zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw planning. Wilt u het inmeten en de montage uitbesteden? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar!

Deel deze pagina