Overige toepassingen Trappen, sokkels, naamborden, muurafdekkers, etc.

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

Vrijdag 12 juli zijn wij vanaf 13.00 uur gesloten i.v.m. een bedrijfsactiviteit.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Toepassingen in natuursteen

Natuursteen kan ook uitstekend worden toegepast in trappen, stoepen, muurafdekkers, zwembadomranding, wandbekleding, naamborden, eerste stenen, brievenbussen, sokkels, tafels, tuintafels, tuinbanden en tuinbanken. Ook natuursteen cadeau-artikelen zijn bij ons verkrijgbaar.

Oneindige mogelijkheden

Een vakbekwaam bedrijf als het onze draait zijn handen er niet voor om, om perfect maatwerk aan u te leveren. Afhankelijk van de toepassing kunnen wij zowel graniet, marmer, leisteen en kwartsiet geheel voor u op maat maken. Het materiaal kan in verschillende diktematen uitgevoerd worden en kan vrijwel elke gewenste afwerking krijgen. Een goed advies is hierbij van grote waarde, omdat wij het belangrijk vinden dat u ook op de lange termijn kunt genieten van uw natuursteen.

100 jaar ervaring

Omdat wij meer dan 100 jaar ervaring hebben in het verwerken en bewerken van natuursteen, bent u gegarandeerd van een goed resultaat. Wij zijn goed op de hoogte van de vele verschillende materiaalsoorten en hun eigenschappen. In al die jaren hebben wij zeer goede relaties opgebouwd met onze leveranciers, wat de kwaliteit zeer te goed komt. Zij weten zeer goed welke eisen wij aan onze materialen stellen.

Deel deze pagina