Kindermonumenten Elk kind is uniek en intens dierbaar

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Kindermonumenten

Het ontwerpen van een gedenkteken voor een kind is altijd een bijzonder en persoonlijk proces. Wij besteden veel aandacht aan het begeleiden hiervan. U heeft de keuze uit veel verschillende ontwerpen, kleuren, lettertypen en (speelse) decoraties. Ook een eigen en dus uniek ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen creëren wij samen met u een passende plek om uw dierbare kind te herdenken. Want vergeten zult u hem of haar nooit.

Persoonlijk monumentje

Elk kind is uniek en een gedenkteken voor een kind hoort ook uniek te zijn. Wij luisteren naar uw verhaal en helpen u graag met het creëren van een persoonlijk monumentje voor uw kind. Een kindergrafmonument van natuursteen is mooi en duurzaam. Het monumentje kan ook uitgevoerd worden in (combinatie met) RVS en/of glas. Komt u gerust langs in onze toonzaal. Wij nemen de tijd voor u en spreken graag de diverse mogelijkheden met u door.

En als u iets meer tijd nodig heeft om tot een besluit te komen, dan kunt u prima op een later moment nog eens terug komen. Daar hebben wij alle begrip voor.

Deel deze pagina