Vakmanschap

sinds 1919

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Een grafmonument van natuursteen is mooi, duurzaam en kan ook uitgevoerd worden in combinatie met RVS en/of glas. In onze showroom vindt u grafmonumenten in verschillende stijlen en maten. Wij adviseren u graag persoonlijk over model- en materiaalkeuze.

Dubbel en enkel graf

Wij leveren grafmonumenten voor zowel een ‘enkel graf’ als een ‘dubbel graf’. Er zijn vele modellen en een groot aantal prachtige materialen mogelijk. Steeds vaker verwerken wij daarbij ook RVS en glas in het grafmonument.

Monument met grafbedekking

Bij een monument met grafbedekking is het gehele graf bedekt. Hierdoor kan niemand over het graf lopen en is het graf netjes afgewerkt. Grafbedekking geeft ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een bloemvaas of lantaarn op het graf te zetten. In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden en materialen zien.

Onderhoud en restauratie

U kunt een grafmonument desgewenst jaarlijks of eens per twee jaar door ons laten onderhouden. Wilt u een bestaand gedenkteken laten aanpassen of restaureren? Wij kunnen voor u bestaande gedenktekens  bijletteren, aanpassen, reinigen of restaureren.

Wilt u zich thuis op uw gemak oriënteren?

Dan kunnen wij u onze gedenktekencatalogus toesturen.
Neem gerust contact met ons op!

Deel deze pagina