Dorpels Binnendorpels, buitendorpels, raamdorpels, etc.

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

Vrijdag 12 juli zijn wij vanaf 13.00 uur gesloten i.v.m. een bedrijfsactiviteit.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Natuurstenen dorpels

Natuurstenen dorpels bieden een duurzame en bovendien fraaie oplossing. Even een paar voorbeelden.

Wellicht herkent u zich in één van deze situaties?

• Na het douchen moet u een groot deel van de badkamervloer droog maken omdat het water op plekken komt waar het niet hoort te komen. De oplossing: een natuurstenen douchedorpel!

• De houten onderdorpel van uw voor- en/of achterdeur moet regelmatig geverfd worden, maar de kwaliteit van het hout gaat intussen steeds verder achteruit. De oplossing: een Belgisch Hardsteen deurdorpel. De neut, het onderste deel van de verticale kozijnstijl, kan doorgaans ook gelijk in hardsteen wordt uitgevoerd. U hoeft deze dorpel nooit meer te verven!

• Uw standaard geglazuurde raamdorpelstenen onder uw raamkozijnen passen niet mooi bij het huis en de voegen vragen veel onderhoud. Belgisch Hardsteen raamdorpels met uitvoering in één stuk bieden hier een mooie oplossing. De uitstraling van Belgisch Hardsteen raamdorpels is bovendien ongeëvenaard.

Natuursteen van de allerbeste kwaliteit

Wij leveren perfect maatwerk en dankzij onze ruime voorraad plaatmateriaal zijn onze levertijden kort. Wij gebruiken alleen natuursteen van de allerbeste kwaliteit en werken de dorpels af met oog voor detail. Wij werken veel met Belgisch Hardsteen, maar natuurlijk zijn er ook andere materialen mogelijk. Desgewenst komen wij de dorpels graag voor u inmeten en plaatsen. Ook hierin leveren wij maatwerk!

Deel deze pagina