Gevelbekleding Gevelbeplating, borstwering, gevelplinten, etc.

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Gevelbekleding van natuursteen

Een gevel is het visitekaartje van uw gebouw. Een fraaie natuursteen toepassing geeft uw pand een unieke uitstraling. Natuursteen is toepasbaar als gevel, pui, borstwering, gevelplint of onderdelen daarvan. Er zijn talloze mogelijkheden. Zo kan een Belgisch Hardsteen borstwering uw woning een authentieke en luxe uitstraling geven. En met een granieten bekleding kan uw bedrijfspand een blikvanger in de omgeving worden. Of het nu nieuwbouw betreft of een bestaande situatie; wij staan u graag bij in het maken van een slimme, duurzame en passende keuze.

Duurzame oplossing

Met een natuurstenen gevelbekleding kiest u voor een zeer duurzame oplossing. Natuursteen vormt namelijk een extra schil die warmte en kou goed reguleert. Natuursteen neemt heel langzaam de omgevingstemperatuur aan en geeft dit ook langzaam weer af. Deze isolerende werking levert u een flinke energiebesparing op. Natuursteen vergt weinig onderhoud en staat garant voor een gevel die vele decennia lang mooi zal blijven. Bovendien komt natuursteen rechtstreeks uit de natuur zonder (chemische) toevoegingen. Dit maakt natuursteen tot een zeer duurzaam materiaal.

Wij denken graag mee

Overweegt u om de gevel van uw pand tot leven te brengen met een fraaie natuurstenen toepassing? Afhankelijk van uw eigen smaak en de gewenste stijl kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen van uw natuurstenen gevel. Wij denken graag met u mee!

Deel deze pagina