Onderhoud Uw grafmonument is onze zorg

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

LET OP! I.v.m. een bedrijfsexcursie zijn wij do. 18 en vr. 19 april gesloten.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Grafonderhoud

Heeft een grafmonument onderhoud nodig? U ontvangt van ons een vrijblijvende kostenopgave en na opdracht zorgen wij ervoor dat het gedenkteken van uw dierbare er weer als nieuw uitziet. Grafonderhoud laat je doen door de gespecialiseerde steenhouwer!

Een goed onderhouden grafmonument gaat veel langer mee, zo behoudt u een mooie, schone en waardige plek om uw dierbare te herdenken. Wij begrijpen dat u daar niet altijd tijd voor heeft. Wij nemen u die zorg graag uit handen en bieden aan om het monument van uw dierbare één keer per jaar of één keer per twee jaar na te kijken en te onderhouden. U ontvangt hiervan achteraf een factuur, gebaseerd op de daadwerkelijke tijd die wij geïnvesteerd hebben. Dus geen dure abonnementskosten. Wel zo eerlijk! Zijn er onvoorziene hogere kosten? Dan nemen wij direct contact met u op voor overleg.

Onze onderhoudswerkzaamheden bestaan doorgaans uit:

  • Reinigen / schoonmaken
  • Vastzetten van losse onderdelen en herstellen van de voegen
  • Rechtzetten
  • Verven van letters en decoraties

Herstellen en renoveren gedenksteen

Is een grafsteen beschadigd of toe aan groot onderhoud? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor het herstellen of renoveren van een gedenksteen. Een goed onderhouden grafmonument gaat veel langer mee en zorgt voor het behoud van een waardige plek om de overledene te herdenken. Met enkele aanpassingen kunnen we een bestaand grafmonument onderhoudsvriendelijker maken. Zo kunt u door ons een onderhoudsgevoelige ‘brokkenvloer / tegelvloer’ laten verwijderen en laten vervangen door een onderhoudsvriendelijke granieten afdekplaat. Uiteraard goed passend bij de rest van het gedenkteken.

 

Deel deze pagina