Vloeren & tegels Natuursteen is de meest duurzame keuze

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

Let op! Maandag 20 mei zijn wij gesloten i.v.m. Tweede Pinksterdag.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Natuurstenen vloeren en tegels

Een natuurstenen vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar tegelijkertijd ook een zeer duurzame vloerbedekking. U kunt kiezen uit vele prachtige steensoorten zoals Belgisch Hardsteen, Bianco Carrara, Travertin en Noorse Leisteen.

Cement of verlijming

Natuursteen tegels kunnen binnen op twee manieren worden aangebracht: door middel van cement of door middel van verlijming. Voor verlijming zijn natuurstenen tegels met een vlakke onderzijde vereist. Voor de meeste natuurstenen tegels is dat mogelijk, daarom heeft verlijming vrijwel altijd onze voorkeur. Verlijming heeft namelijk belangrijke voordelen. Zo kan de vloer na het leggen sneller belast worden en komt er aanzienlijk minder vocht onder de tegels, waardoor de kans op verkleuringen en uitbloeiingen nihil wordt.

Natuursteen is ook zeer geschikt om buiten te verwerken. U kunt zelfs uw binnenvloer naar buiten door laten leggen, waardoor uw terras een verlengstuk wordt van uw binnenruimte. Optisch geeft dit een bijzonder mooi effect.

Montage van natuursteen tegels

Bij verwerking van natuursteen hebben we te maken met bepaalde maattoleranties en speciale verwerkingsvoorschriften. Daarom adviseren wij om het leggen altijd uit te laten voeren door een professionele tegelzetter die voldoende ervaring heeft met natuursteen. Uiteraard kunnen wij zowel het leveren van de prachtige tegels als het aanbrengen ervan (door onze vakbekwame tegelzetters) van A tot Z voor u verzorgen.

Om uw natuursteen vloer helemaal af te maken kunt u ervoor kiezen om de plinten in exact hetzelfde materiaal uit te voeren. Dit ziet er erg strak uit en zorgt voor een zeer rustig beeld. Kom gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze toonzaal, waar wij u graag informeren over de vele mogelijkheden.

Deel deze pagina