Urnen Sierurnen in alle vormen, materialen en formaten

U bent van harte welkom! Bij voorkeur op afspraak.

Vrijdag 12 juli zijn wij vanaf 13.00 uur gesloten i.v.m. een bedrijfsactiviteit.

Vakmanschap

meer dan 100 jaar ervaring

Uitgebreid assortiment

van de beste materialen

Ruime showroom

en eigen werkplaats

Urnen van natuursteen, RVS of glas

Een urn kan thuis een persoonlijk plekje krijgen, maar kan ook in een urnenmuur geplaatst worden, of worden bijgezet in een urnengraf of in een graf onder een bestaand grafmonument. Sierurnen zijn er in alle soorten en maten en in tal van materialen, denk aan marmer, graniet, brons, RVS, keramiek, glas, albast of hout. Ook kunt u kiezen voor een eco-urn (bijvoorbeeld van karton), deze kan direct in de grond geplaatst worden en lost daar in de loop van de tijd op, waarna de as in de grond opgenomen wordt.

Sierurn vullen

Desgewenst kunnen we de asbus voor u ophalen van het crematorium, en de door u gekozen sierurn voor u vullen. De sierurn kan op verzoek voorzien worden van een tekst en/of decoratie.

Mini-urn

Urnen zijn er in veel verschillende formaten. Een 3-liter urn biedt doorgaans ruimte voor de hoeveelheid as van een volwassen persoon. Steeds meer mensen kiezen voor een mini-urn die een kleiner deel van de as bewaart. De overige as kan verstrooid worden. De as kan ook verdeeld worden over een aantal mini-urnen, zodat meerdere nabestaanden ter nagedachtenis over een urn kunnen beschikken.

 

Deel deze pagina