foto_top
foto_locatie
adres

Routebeschrijving                                                      Google Maps (klik hier)

Komend vanuit de richting Joure en Drachten: Rijdend op de A7 neemt u bij knooppunt Heerenveen de afslag richting 'Heerenveen - Zwolle (A32)'. Vervolgens neemt u de eerstvolgende afslag richting ‘Heerenveen Centrum - De Knipe (afrit 12)', waarna u aan het einde van deze afrit bij de stoplichten rechtsaf slaat. U rijdt nu rechtdoor langs de McDonalds (stoplichten) in de richting van het Centrum. Blijft u deze weg alsmaar rechtdoor volgen, via twee minirotondes, totdat u over een brug komt. U neemt direct na deze brug de eerste weg naar rechts, waarna u op de Herenwal beland bent. Helemaal aan het einde van deze weg vindt u ons bedrijf aan uw linkerhand op nummer 177.

Komend vanuit de richting Zwolle en Leeuwarden: U neemt rijdend op de A32 de afslag in de richting van ‘Heerenveen Centrum - De Knipe (afrit 12)'. Aan het einde van deze afrit neemt u bij de stoplichten de weg richting het Centrum (volg de borden). U rijdt nu rechtdoor langs de McDonalds (stoplichten) in de richting van het Centrum. Blijft u deze weg alsmaar rechtdoor volgen, via twee minirotondes, totdat u over een brug komt. U neemt direct na deze brug de eerste weg naar rechts, waarna u op de Herenwal beland bent. Helemaal aan het einde van deze weg vindt u ons bedrijf aan uw linkerhand op nummer 177.

Steenhouwerij Fransen
Herenwal 177
8441 BG  Heerenveen
Tel. 0513-622305

  Deze pagina afdrukken  

 

Openingstijden

◊ Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur (zonder afspraak mogelijk)
◊ Op zaterdag en in de avond op afspraak geopend

◊ Vraag via het contactformulier ons gedenkalbum aan
◊ Vraag via het contactformulier een bezoek van één van onze medewerkers aan bij u thuis

 

In verband met de bouwvak zijn wij gesloten van maandag 30 juli tot en met vrijdag 17 augustus 2018. Vanaf maandag 20 augustus staan wij weer fris en opgeladen voor u klaar!

Indien ons kantoor niet bereikbaar is dan kunt u voor spoedgevallen, zoals het verwijderen van een grafmonument vòòr een begrafenis, contact opnemen met Ronald Fransen op telefoonnummer 06-20783282.

 

 

 

 

balk
top
keurmerk_2
facebook
Linkedin