foto_top
foto_locatie
adres

Routebeschrijving                                                      Google Maps (klik hier)

Komend vanuit de richting Joure en Drachten: Rijdend op de A7 neemt u bij knooppunt Heerenveen de afslag richting 'Heerenveen - Zwolle (A32)'. Vervolgens neemt u de eerstvolgende afslag richting ‘Heerenveen Centrum - De Knipe (afrit 12)', waarna u aan het einde van deze afrit bij de stoplichten rechtsaf slaat. U rijdt nu rechtdoor langs de McDonalds (stoplichten) in de richting van het Centrum. Blijft u deze weg alsmaar rechtdoor volgen, via twee minirotondes, totdat u over een brug komt. U neemt direct na deze brug de eerste weg naar rechts, waarna u op de Herenwal beland bent. Helemaal aan het einde van deze weg vindt u ons bedrijf aan uw linkerhand op nummer 177.

Komend vanuit de richting Zwolle en Leeuwarden: U neemt rijdend op de A32 de afslag in de richting van ‘Heerenveen Centrum - De Knipe (afrit 12)'. Aan het einde van deze afrit neemt u bij de stoplichten de weg richting het Centrum (volg de borden). U rijdt nu rechtdoor langs de McDonalds (stoplichten) in de richting van het Centrum. Blijft u deze weg alsmaar rechtdoor volgen, via twee minirotondes, totdat u over een brug komt. U neemt direct na deze brug de eerste weg naar rechts, waarna u op de Herenwal beland bent. Helemaal aan het einde van deze weg vindt u ons bedrijf aan uw linkerhand op nummer 177.

Steenhouwerij Fransen
Herenwal 177
8441 BG  Heerenveen
Tel. 0513-622305

  Deze pagina afdrukken  

 

Openingstijden

◊ Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur (zonder afspraak mogelijk)
◊ Op zaterdag en in de avond op afspraak geopend

◊ Vraag via het contactformulier ons gedenkalbum aan
◊ Vraag via het contactformulier een bezoek van één van onze medewerkers aan bij u thuis

 

Indien ons kantoor niet bereikbaar is dan kunt u voor spoedgevallen, zoals het verwijderen van een grafmonument vòòr een begrafenis, contact opnemen met Ronald Fransen op telefoonnummer 06-20783282.

 

 

 

 

balk
top
keurmerk_2
facebook
Linkedin